خواص سیر سیاه برای غلظت خون 1

آیا سیر سیاه برای کاهش وزن مفید است؟ خواص و نحوه مصرف ایونا

ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند. این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند. افرادی که پس از مصرف سیر خام دچار حساسیت و واکنش آلرژیک می‌شوند، باید از مصرف سیر سیاه نیز خودداری کنند.

همچنین به صورت غیرمستقیم باعثِ بهبود جریان خون و افزایش اکسیژن‌رسانی به ماهیچه‌ها می‌شود که به صورت کلی باعث عملکرد بهتر ورزشکار خواهد شد. همچنین، سیر ترشی می‌تواند عملکرد آنزیم‌های کبدی را بهبود ببخشد و خطر بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب را کاهش دهد. البته برای تمام این خواص نیاز به تحقیقات علمی است و لازم است به یاد داشته‌باشید که سیر ترشی یک درمان برای بیماری‌های کبدی نیست و مصرف زیاد آن می‌تواند بدتر کبد را تحریک کند. سیر سیاه و سیر معمولی برای درمان مشکلات جنسی نیز می‌توانند مفید باشند، اما نتایج کاملا قطعی در این زمینه وجود ندارد. برخی از تحقیقات نشان داده‌اند که مواد غذایی غنی از روی و منیزیم می‌توانند در درمان زود انزالی کمک کنند، و سیر سیاه یک منبع غنی از این مواد است. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد.

طبق قانون ۱۰ دقیقه‌ای سیر، بعد از خرد کردن یا له کردن سیر، باید اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آن را بپزید. در مطالعه چینی در سال ۲۰۱۹، سالمندانی که حداقل هفته‌ای یک‌بار سیر مصرف می‌کردند، نسبت‌به کسانی که کمتر از یک‌بار در هفته سیر می‌خوردند، عمر طولانی‌تری داشتند. سیر گیاهی از سرده سیر (Allium) و ارتباط نزدیکی با پیاز، موسیر و تره دارد.

سیر سیاه یکی از موثرترین مواد طبیعی برای بهبود سلامت کبد و محافظت از این اندام حیاتی در برابر آسیب‌هاست. فرآیند تخمیر سیر تازه موجب افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و پلی‌فنول‌ها می‌شود که نقش کلیدی در کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب در کبد دارند. این ترکیبات از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از سموم، چربی‌های اضافی و عوامل محیطی محافظت می‌کنند. علاوه بر این، سیر سیاه دارای خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی است که به پیشگیری از بیماری‌های رایج مانند سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می‌کند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که سیر سیاه نه تنها در درمان بلکه در پیشگیری از بیماری‌ها نیز موثر باشد و به عنوان یک سپر دفاعی طبیعی عمل کند. علاوه بر این، سیر سیاه با خاصیت آنتی‌اکسیدانی خود قادر است رادیکال‌های آزاد را کاهش دهد و از آسیب‌های سلولی ناشی از التهاب جلوگیری کند.

این به بدن شما اجازه می‌دهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ ، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می‌کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می‌کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است.

یک مطالعه حیوانی، نشان داد که سیر سیاه می‌تواند التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش داده و حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود بخشد. تحقیقات دیگر ثابت کرد که استفاده از عصاره سیر سیاه از ایجاد اختلال در حافظه جلوگیری می‌کند. روند کهنه شدن، باعث می‌شود سیر سیاه نسبت به سیر خام، آنتی اکسیدان بیشتری داشته باشد. برخی از مواد شیمیایی موجود در سیر معمولی به دلیل کهنه شدن، تجزیه می‌شوند، به ویژه آن‌هایی که مثل آلیسین به سیر، طعم تند و تیز می‌دهند. هنگامی که این مواد شیمیایی به مرور زمان تجزیه می‌شوند، طعمی خوش و شیرین به سیر می‌دهند. حرارت دادن، غلظت آلیسین را کاهش داده و محتوای آنتی اکسیدانی کل سیر را افزایش می‌دهد.

اما مصرف متعادل آن به خاطر داشتن آنتی اکسیدان و خاصیت ضدالتهابی برای رژیم غذایی بارداری مفید است. بهترین زمان خوردن سیر خام صبح‌ها به صورت ناشتا است که میزان کلسترول بد خون را پایین آورده و باعث سلامت قلب می‌شود. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر قبل از تمرین و ورزش می‌تواند به افزایش استقامت و عملکرد ورزشی کمک کند. افرادی که به طور طبیعی فشار خون پایینی دارند یا از داروهای کاهنده فشار خون استفاده می‌کنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. مصرف زیاد سیر سیاه ممکن است باعث افت شدید فشار خون شود که منجر به سرگیجه، ضعف و حتی غش می‌شود. مخلوط سیر سیاه با عسل یا روغن زیتون یک ترکیب تقویتی عالی برای بدن است که می‌توان آن را روزانه مصرف کرد.

برای انتخاب سیر سیاه با کیفیت، نکات مهمی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند. اگر رنگ سیر روشن یا ناهموار باشد، ممکن است نشان‌دهنده کیفیت پایین یا فرآوری نامناسب باشد. این سیر به راحتی می‌تواند به غذاهای گرم اضافه شود و به خاطر مزه ملایم و دلپذیرش به خوراک‌ها عمق و عطر خاصی بخشد.


سیر سیاه تک راینا
سیر سیاه تخمیر شده
سیر سیاه تازه
سیر سیاه تخمیری
سیر سیاه تهیه
سیر سیاه تبریز
سیر سیاه تبادل نظر
سیر سیاه ترشی
سیر سیاه چه جوری درست میشه
سیر سیاه برای جوش